“De Stichting levert een actieve bijdrage aan het behoud van het cultureel erfgoed van de leder- en schoenenbranche.”

Sponsor worden

​Sponsor worden

Het bestuur van de Stichting Vriendenkring van het Nederlands Leder en Schoenen Museum tracht via sponsoring o.a. het culturele erfgoed van het Nederlands Leder en Schoenen Museum ook voor de toekomst te kunnen behouden.

Het Museumbestuur gaat samen met het bestuur van de stichting Vriendenkring en de sociëteit SeLL De Langstraat initiatieven ontwikkelen om een verhuizing van het huidige Museum naar het centrum van Waalwijk mogelijk te maken.
 
Wij kennen drie sponsorgroepen naar bedrijfsomvang, t.w. :  
Klein           voor  €    250,--/jaar
Middelgroot  voor  €    500,--/jaar  en
Groot           voor  € 1.000,--/jaar
U als sponsor bepaalt zelf voor welk bedrag/bedrijfsomvang u wilt gaan deelnemen.

Een contract wordt afgesloten voor een periode van 5 jaar.

Als u besluit om sponsor te worden kunt u zich aanmelden onder aan deze pagina. Na aanmelding krijgt u een sponsorcontract toegezonden, samen met een verzoek het overeengekomen bedrag te willen voldoen. Als beiden door ons zijn ontvangen kunnen wij het paneel met uw naamsvermelding en/of logo in bewerking geven. Vervolgens wordt dit paneel gemonteerd op een daarvoor bestemde wand in de ontvangstruimte van het Museum.

U kunt voor aanvullende informatie ook contact opnemen met de coördinator van de Stichting Vriendenkring, de heer Jan van Lier. E-mail: vanlierjan@hotmail.com

​Waarom sponsor worden?

Als u ook van mening bent, dat we het culturele erfgoed van het Nederlands Leder en Schoenen Museum ook voor de toekomst moeten behouden, dan kunt u ons daarbij steunen via sponsoring van onze Stichting.
Het Museum is in Europa toonaangevend en dat wil de Stichting graag zo houden. Daarvoor zijn sponsoren nu eenmaal onontbeerlijk. Wij vragen u ons daarbij te willen steunen en zich als sponsor te willen aanmelden.
Samen zijn we in staat om dit belangrijke Museum de noodzakelijke support te geven.
Sponsor aanvraag
*
*

Onze sponsoren

Het museum
De Langstraat
Waalwijk e.o.
 
info@vriendenschoenenmuseum.nl
+31 (0)416 33 27 38

Elzenweg 25. 5144 MB Waalwijk
Terug naar boven