“De Stichting levert een actieve bijdrage aan het behoud van het cultureel erfgoed van de leder- en schoenenbranche.”

Vriend worden

​Word vriend en steun het schoenenmuseum!

Het Museum is in Europe toonaangevend en dat wil de Stichting graag zo houden. Daarvoor hebben wij uw steun nodig. Wij vragen u om u aan te sluiten bij onze stichting en vriend te worden van ons museum.
De Vrienden van het NLSM in Waalwijk hebben een zekere affiniteit met leder en schoenen en willen dat ook uitdragen door in eigen kring enthousiast het Museum te promoten. Een betere Vriend voor het Nederlands Leder en Schoenen Museum bestaat er niet.
Vrienden maken het verschil en leveren via hun betrokkenheid een zeer belangrijke bijdrage aan het Museum.
  
U kunt u als Vriend aanmelden via het onderstaande aanmeldingsformulier.
Ook kunt u contact opnemen met de coördinator van de Stg. Vriendenkring, de heer Jan van Lier. Bereikbaar per mail via vanlierjan@hotmail.com

​Wat kost het?

Particuliere vrienden betalen minimaal een jaarlijkse bijdrage van € 25,-.
Bedrijfsvrienden betalen minimaal een jaarlijkse bijdrage van € 50,-.
Particuliere-, zowel als bedrijfsvrienden kunnen ook eenmalig een gift overmaken op de rekening Rabobank te Waalwijk, nr 1488.48.354.
 
Aangezien onze Stichting een ANBI status heeft kunnen giften en schenkingen bij de aangifte inkomstenbelasting worden afgetrokken.
Een extra voordelige manier van schenken is het schenken per notariële akte. Bij een notariële schenking betaalt de fiscus een flink deel (tot 52%) mee aan uw ondersteuning. Deze vorm van schenken is 100% fiscaal aftrekbaar en geldt voor minimaal 5 achtereenvolgende jaren. Zo kunt u ondersteuning bieden aan behoud van cultureel erfgoed, zonder dat het u iets extra's kost.
Meer informatie kunt u vinden op de site van de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).
In uw testament kunt u ook goede doelen of cultuerele instellingen als begunstigde laten opnemen. In uw testament kunt u precies omschrijven welk deel van uw erfenis voor welke culturele instelling bestemd is. Via een legaat kunt u in uw testament zelf omschrijven wat u van uw erfenis wenst na te laten aan een culturele instelling. Notarissen kunnen u over de details informeren.
Denkt u daarbij ook eens aan de Stichting Vriendenkring van het Nederlands Leder en Schoenen Museum.

​Waarom vriend worden?

Het Museum is in Europe toonaangevend en dat wil de Stichting graag zo houden. Daarvoor hebben wij uw steun nodig. Wij vragen u om u aan te sluiten bij onze stichting en vriend te worden van ons museum.
De Vrienden van het N.L.S.M. in Waalwijk hebben een zekere affiniteit met leder en schoenen en willen dat ook uitdragen door in eigen kring enthousiast het Museum te promoten. Een betere Vriend voor het Nederlands Leder en Schoenen Museum bestaat er niet.
Vrienden leveren via hun betrokkenheid een zeer belangrijke bijdrage aan het Museum.
Sponsor aanvraag
*
*
Het museum
De Langstraat
Waalwijk e.o.
 
info@vriendenschoenenmuseum.nl
+31 (0)416 33 27 38

Elzenweg 25. 5144 MB Waalwijk
Terug naar boven